Care este programul garajului si intervalul orar in care se pot face comenzile telefonice?

De Luni pana Vineri intre orele 10:00-19:00 si Sambata intre orele 10:00-14:00.

Produsele sunt noi? Au garantie?

Produsele sunt noi si beneficiaza de garantie (minim 12 luni) pe baza Facturii si a Certificatului de Garantie primit la achizitionarea produsului.

Ce fac daca doresc un produs care nu se regaseste pe site?

Site-ul este intr-un continuu proces de actualizare. Daca doriti un produs care nu este afisat pe site va rugam sa ne trimiteti un mail sau sa ne contactati telefonic la adresa de email si la numarul de telefon precizat mai jos.

Preturile contin TVA?

Da, preturile sunt finale si contin TVA.

Nu stiu ce sa aleg, ma puteti ajuta?

Da, va putem ajuta in configurarea sistemului ideal pentru masina dvs. Nu trebuie decat sa ne contactati, prin mail la adresa office@carsound.ro sau telefonic la numarul 0730.036.690 si sa ne dati cat mai multe detalii despre ceea ce va doriti.

Exista o suma minima pentru comanda?

Nu. Nu se impune o suma anume, dar la comenzi mai mici de 400 RON transportul costa 20 RON. La comenzile de peste 400 RON, transportul este gratuit si se face printr-o firma de curierat rapid (Fan Courier).

De ce este nevoie de cont pentru a trimite o comanda?

Detinerea unui cont pe carsound.ro va ofera avantajul de a fi la curent cu statusul comenzii si in acelasi timp posibilitatea de a accesa istoricul comenzilor dumneavoastra. Oricand va veti putea reaminti ce comenzi ati efectuat, implicit ce produse ati achizitionat. Daca nu doriti sa aveti cont, puteti trimite comanda rapida care nu necesita infiintarea unui cont.

Daca doresc sa achit comanda prin transfer bancar, in ce cont depun banii?

Se va face factura proforma, dupa care veti fi contactat pentru detaliile platii.


Accept

Siteul contine cookie-uri, prin continuarea utilizarii accesptati acest lucru.
Mai multe detalii aici