Viper 5701 Responder LED Alarma auto cu pornirea motorului din telecomanda Mareste

Viper 5701 Responder LED Alarma auto cu pornirea motorului din telecomanda

Viper

5701

Nou

Alarma Viper cu pornire motor si telecomanda responsive. Telecomanda avertizeaza atunci cand masina este lovita

More details

677,42 lei

(TVA inclus)

Comanda rapida
Trimite-ne datele tale de contact si in cel mai scurt timp, un consultant CarSound te va contacta pentru a finaliza comanda.
Sunt de acord cu termeni si conditii
Renunta    
Avantaje CarSound:
*Peste 10 ani experienta
*Consultanta de specialitate
*Instalare produse
*Preturi de importator
*Livrare gratuita la comenzi de peste 200ron
Cumpara de minim 200,00 lei si beneficeaza de TRANSPORT GRATUIT!

Carsound ofer livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 ron

Detalii si comenzi la 0735.100.200

Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper Responder LE sunt:

1. Pornirea motorului din telecomandă
Pe timp de iarnă încălzeşte interiorul maşinii şi dezgheaţă geamurile, iar vara porneşte aerul condiţionat, reducând temperatura aerului din maşină la un nivel plăcut.
2. Distanţă de acţionare de până la 500 m
În condiţii optime, raza de acţiune poate ajunge la 500 m.
3. Telecomandă Viper Responder LE
Telecomanda Responder bidirecţională vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră atât prin intermediul unor LED-uri, cât şi prin nişte sunete distincte. În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.
Prin intermediul celor 5 butoane ale telecomenzii puteţi acţiona 24 de canale cu funcţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: verificarea temperaturii interiorului maşinii, programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comporta ca şi când nu are un sistem de securitate instalat – funcţie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile).
4. Senzor de şoc dublă zonă -Stinger® DoubleGuard®
Avertizează atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.
Sensibilitatea senzorului de şoc poate fi reglată din telecomandă, astfel încât dumneavoastră veţi putea stabili pragul de la care sistemul se va declanşa.
5. Sirenă autoalimentată*
Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.
6. Senzor de perimetru dublă zonă*
Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.
7. Senzor de geam spart*
Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.
8. Senzor antitractare / ridicare*
Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.
9. Fără alarme false –Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)
Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.
10.Deschiderea portbagajului din telecomandă fără dezarmarea sistemului
La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, maşina rămânând încuiată în rest şi sistemul armat. La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.
11.Descuierea cu prioritate a uşii şoferului *
Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.
12.Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă *
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.
13.Aprinderea farurilor din telecomandă**
Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric.
14.Armare pasivă
Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina, sau aceasta se descuie accidental.
15.Anularea senzorilor din telecomandă
Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.
16.Preavertizare (Warn Away®)
Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.
17.Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™
Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).
18.Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Safe™
Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.
19.Indicator electroluminiscent Viper*
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.
20.Instalarea pe magistrala CAN a maşinii ***
Sistemele Viper oferă posibilitatea instălării prin interconectarea directă cu computerul maşinii. Acest lucru se traduce prin:

  • Soluţie 100% sigură - compatibilitatea sistemului de securitate cu maşina dumneavoastră este garantată datorită testării acestuia cu tipul de vehicul pe care îl deţineţi.
  • Soluţie “curată” – instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor uşilor, fapt care putea genera zgârieturi.
  • Acces la majoritatea funcţiilor de confort precum: ridicarea şi coborârea geamurilor din telecomandă, închiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomandă pentru luminarea drumului până la maşină.
  • Deschiderea progresivă a uşilor – sistemul poate fi programat ca la o apăsare a butonului telecomenzii să se deschidă doar uşa şoferului. Această funcţie a fost introdusă ca urmare a statisticilor conform cărora majoritatea jafurilor se petrec în parcări. Cu ajutorul acestei funcţii, evitaţi ca o persoană nedorită să urce la dumneavoastră în maşină în momentul dezarmării sistemului.

 

Note
  • Pentru activarea funcţiei de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de o a doua cheie; această cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizează într‑un modul al sistemului de securitate.

Activarea unor funcţii poate necesitautilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.

Viper 5701 Responder LE Alarma auto cu pornirea motorului din telecomanda

* Accesoriu opţional
** Verificaţi compatibilitatea acestei funcţii cu vehiculul dumneavoastră
*** Poate necesita un accesoriu suplimentar
Cu/Fara PagerFara Pager
Cu/Fara Pornire MotorCu Pornire Motor

Scrie o recenzie

Comenzi telefonice sau detalii produs

0735.100.200

Accept

Siteul contine cookie-uri, prin continuarea utilizarii accesptati acest lucru.
Mai multe detalii aici