Camere auto DVR 

 

Camera auto DVR

 

De ce o cameră auto de supraveghere?

      Acest sistem de supraveghere video este special conceput pentru mașina personală, taxiuri, mașini de școlă, autobuze, camioane, în general pentru orice vehicul ce necesită superaveghere.

      Poate fi folosită pentru diferite activități cum ar fi supravegherea traficului sau as...

 

Camera auto DVR

 

De ce o cameră auto de supraveghere?

      Acest sistem de supraveghere video este special conceput pentru mașina personală, taxiuri, mașini de școlă, autobuze, camioane, în general pentru orice vehicul ce necesită superaveghere.

      Poate fi folosită pentru diferite activități cum ar fi supravegherea traficului sau asigurarea mașinii împotriva vandalității. Camera auto are microfon încorporat ceea ce face posibilă și înregistrarea sonoră, nu doar mișcarea. O altă funcție este cea de fotografiere, în anumite situații este necesară această opțiune.

 

Când înregistrează?

       Camera auto DVR poate înregistra în timp ce conduceți, în timp ce staționați sau poate fi activat modul continuu de înregistrare. Pot fi setate funcțiile: auto ponire la pornirea mașinii, oprire automată atunci când mașina staționează sau modul continuu. Puteți opta să înregistreze strict mișcările din preajma vehiculului sau doar evenimentele dintr-un anumit interval orar. Aceste comenzi pot fi făcute manual sau automat efectuând setările necesare din meniu, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

      Suportă cadr de memorie de mare capacitate. Iar pentru a oferi performanțe bune în ceea ce privește economisirea spațiului de stocare, se șterg automat cele mai vechi înregistrări.

 

Car-sound recomandă

      Magazinul nostru comercioalizează o gamă înteagă de Camere auto marca Witson. Această marcă este renumită pentru echipamente profesionale, cu un design compact și o construcție rezistentă.

      Camerele auto de supraveghere sunt prevăzute cu acumulatori care se pot reîncărca la bricheta automobilului într-un mod simplu și econom. Sunt convenabile şi uşor de utilizat. Sunt recunoscute pentru redarea de calitate superioară a imaginilor chiar și pe timp de noapte.

  

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult
Camerea dvr cu detector radar incorporat
1250,00 lei
8000 este o camera dubla ce poate surprinde imagini atat din exteriorul autoturismului, cat si din interiorul acestuia. Prin modulul GPS va inregistra traseul traseul parcurs cat si viteza de deplasare, ulterior putand fi redat pe un pc.
435,48 lei
Camera auto dubla cu pozitionare GPS este un dispozitiv ultramodern ce dispune de un display LCD de 2.7", 2 camere audio-video, modul GPS si senzor de gravitatie pentru ca imaginea sa fie stabila si clara in timpul conducerii autoturismului
416,13 lei
Camera auto DVR DUAL CAM full HD, memorie interna 64 MB, rezolutie maxima 1080 px, USB, fucntie infrarosu - vedere noapte, pornire / oprire automata cu pornirea / oprirea masinii
386,13 lei
Camera auto DVR full HD, ecran LCD de 2,7 inch, rezolutie 1920x1080, memorie interna 64 MB, memorie externa pana la 32 GB, unghi de filmare 170 grade, microfon si difuzor stere incorporate
260,32 lei
Camera auto DVR Car Vision, HD, memorie interna 64 MB, memorie externa pana la 32 GB, USB, microfon si difuzor incorporate, detectare miscare
134,52 lei
Usor de montat datorita dimensiunii compacte, camera video auto IMK GT300 Full HD
200,00 lei
Camera auto DVR AllWinner K600,format HD,Inregistrarea video:1280 x 720 la 30 cadre format 4:3.
150,00 lei
Afisare 1 - 24 din 28 produse