Camere auto DVR 

 

Camera auto DVR

 

De ce o cameră auto de supraveghere?

      Acest sistem de supraveghere video este special conceput pentru mașina personală, taxiuri, mașini de școlă, autobuze, camioane, în general pentru orice vehicul ce necesită superaveghere.

      Poate fi folosită pentru diferite activități cum ar fi supravegherea traficului sau as...

 

Camera auto DVR

 

De ce o cameră auto de supraveghere?

      Acest sistem de supraveghere video este special conceput pentru mașina personală, taxiuri, mașini de școlă, autobuze, camioane, în general pentru orice vehicul ce necesită superaveghere.

      Poate fi folosită pentru diferite activități cum ar fi supravegherea traficului sau asigurarea mașinii împotriva vandalității. Camera auto are microfon încorporat ceea ce face posibilă și înregistrarea sonoră, nu doar mișcarea. O altă funcție este cea de fotografiere, în anumite situații este necesară această opțiune.

 

Când înregistrează?

       Camera auto DVR poate înregistra în timp ce conduceți, în timp ce staționați sau poate fi activat modul continuu de înregistrare. Pot fi setate funcțiile: auto ponire la pornirea mașinii, oprire automată atunci când mașina staționează sau modul continuu. Puteți opta să înregistreze strict mișcările din preajma vehiculului sau doar evenimentele dintr-un anumit interval orar. Aceste comenzi pot fi făcute manual sau automat efectuând setările necesare din meniu, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

      Suportă cadr de memorie de mare capacitate. Iar pentru a oferi performanțe bune în ceea ce privește economisirea spațiului de stocare, se șterg automat cele mai vechi înregistrări.

 

Car-sound recomandă

      Magazinul nostru comercioalizează o gamă înteagă de Camere auto marca Witson. Această marcă este renumită pentru echipamente profesionale, cu un design compact și o construcție rezistentă.

      Camerele auto de supraveghere sunt prevăzute cu acumulatori care se pot reîncărca la bricheta automobilului într-un mod simplu și econom. Sunt convenabile şi uşor de utilizat. Sunt recunoscute pentru redarea de calitate superioară a imaginilor chiar și pe timp de noapte.

  

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult
Camera DVR cu senzor de miscare
350,00 lei
CAMERA AUTO DVR BP 2.0 HD BLAUPUNKT Full HDDisplay 2" (5,08 cm)
329,00 lei
Camerea dvr cu detector radar incorporat
1250,00 lei
Usor de montat datorita dimensiunii compacte, camera video auto IMK GT300 Full HD
200,00 lei
Afisare 1 - 4 din 4 produse