Instalatii Xenon / Leduri 

Instalații Xenon / Leduri

Ce sunt instalațiile Xenon?

     Instalațiile Xenon folosesc sistemul inovator HID și produc o lumină puternică albă, care imită foarte bine lumina naturală a zilei, eliminând disconfortul condusului pe timp de noapte. Acest fenomen se realizează cu o scădere a consumului de energie considerabilă față de becurile obiș...

Instalații Xenon / Leduri

Ce sunt instalațiile Xenon?

     Instalațiile Xenon folosesc sistemul inovator HID și produc o lumină puternică albă, care imită foarte bine lumina naturală a zilei, eliminând disconfortul condusului pe timp de noapte. Acest fenomen se realizează cu o scădere a consumului de energie considerabilă față de becurile obișnuite cu halogen.

     Becul Xenon conține xenon și gaze nobile, nu are filament, iar lumina este dată de arcul dintre doi electrozi (care este încorporat într-o capsulă de sticlă ce conține gaze nobile), cu ajutorul unui transformator de inaltă tensiune. Între cei doi electrozi se produce lumina. De aici vine și denumirea de HID - High Intensity Discharge (descărcare de mare intensitate). Aceste becuri produc o temperatură cu mult mai scăzută față de clasicele becuri cu halogen, dispun de protecție UV iar radiația acestora nu dăunează amalgamului lămpilor.

Avantajele Instalațiilor Xenon

     Această tehnologie prezintă o multitudine de avantaje, printre cele mai importante sunt urmatoarele:

1. Becurile cuprinse în instalațiile xenon au o durată de viață de zece ori mai mare decât becurile cu halogen și sunt rezistente la vibrații și apă.

Becurile cu halogen sunt garantate la o durată de funcționarea de 400 de ore, în schimb ce becurile cu xenon au o durată de viață minimă de 3000 de ore.

2.Deoarece becurile xenon nu au filament, iar arcul de lumină este situat intre cei doi elecrtozi, raza de lumină produsă este mult mai mare. Lumina albă produsă de aceste becuri ajută șoferul să se poată concentra mult mai bine în timp ce conduce mașina. Astfel, rata accidentelor scade, conform statisticilor, cu până la 60% din rata accidentelor produse datorate iluminării slabe din timpul nopții.

Becurile xenon asigură vizibilitatea crescută și în timpul zilei în situații meteorologice nefavorabile cum ar fi pe timp de ceață, ploaie sau ninsoare.

Fuxul de lumină puternică și culoarea albă a acesteia duc la creșterea siguranței în trafic.

3. Un criteriu foarte important îl reprezintă aspectul mașinii. Aceste instalații crează un aspect futurist mașinii, ceea ce o face să iasă în evidență și să se deosebescă în mod evident de celelalte automobile din aceași gamă.

Mai mult
Reduced price!
Instalatie LED H7. Se potriveste fara modificari pe masinile cu soclu de bec H7
199,00 lei 250,00 lei
Proiectoare cu sigla VW, se monteaza in usa in locul lampii
95,81 lei
Bec xenon D2S , se potriveste pe masinile cu instalatie xenon de fabrica
75,00 lei
Bec xenon D1S  Se potriveste pe masinile care au xenon de fabrica pe acest soclu
120,00 lei
Led de pozitie cu soclu w5w
45,00 lei
Ne puteti contacta pentru a va spune ce tip de led se poatriveste pe masina dvs.
39,00 lei
Set de proiectoare daylight LED de tip Mercedes Benz, cu 6 led-uri per proiector, putere totala consumata 4.8 W
86,13 lei
Ne puteti contacta pentru a va spune ce tip de led se potriveste pe masina dvs.
29,03 lei
Instalatia H4 bixenon este o instalatie xenon pentru ambele faze.
241,94 lei
Instalatii xenon H7, H1, H3, H11 cu o singura faza. Ne puteti contacta pentru a va spune ce tip de instalatie se potriveste pe maisna dvs.
145,16 lei
109,26 lei
257,54 lei
179,50 lei
Afisare 1 - 16 din 16 produse