Statii radio 

Stații radio

 

Cui sunt dedicate?

        Stațiile radio auto destinate tirurilor și camioanelor sunt preferate de șoferii profesioniști, dar sunt recomandate și utilizatorii care se folosesc de comunicarea in CB (Citizen Band) in timpul drumetiilor în natură. Au zeci de canale în AM și FM cu o putere reglabilă pe fiecare canal în parte și cu...

Stații radio

 

Cui sunt dedicate?

        Stațiile radio auto destinate tirurilor și camioanelor sunt preferate de șoferii profesioniști, dar sunt recomandate și utilizatorii care se folosesc de comunicarea in CB (Citizen Band) in timpul drumetiilor în natură. Au zeci de canale în AM și FM cu o putere reglabilă pe fiecare canal în parte și cu posibilitatea de a asculta simultan mai multe canale. Aceste stații au și funcția de a memora canalele care sunt utilizate mai des.

        Stațiile sunt dotate cu un display care poate fi luminat pentru a monitoriza funcțiile acestui aparat, ceea ce va ajuta foarte mult la folosirea stației pe timp de noapte. Sunt afișate: puterea emisă, calitatea semnalului recepționat dar și frecvența canalului selectat. Sursa de energie o reprezintă atat conectarea la bateria auto cât și alimentarea cu baterii sau acumulatori în functie de modelul ales.

        Pentru a avea rezultate foarte bune la emisie și receptie se recomandă folosirea unei antene de exterior pentru automobilul dumneavoastră. Pentru obținerea unei performante maxime, antena trebuie calibrată obligatoriu înainte de folosire, ducând la o acoperire pe distanțe de kilometri. Această acoperire diferă de la model la model în funcție de puterea stației dar și de lungimea și de mediul în care va fi instalată antena (dimensiunea planului de masă, plafonul sau capota portbagajului).

        Modelele noi sunt dotate cu un filtru, reductor de zgomot, care reduce considerabil zgomotul audio pana la 95%, ceea ce permite utilizatorului să aibă o comunicare clară chiar și la un semnal parazitat. Pachetele contin și microfon de precizie cu butoane pentru schimbare canale.

 

Calitate garantată de car-sound

        Stațiile de emisie-recepție comercializate de magazinul online car-sound.ro vin sub forma unor echipamente electronice de calitate care au un design de obicei simplu si robust. Calitatea garantată le conferă rezistență în timp.

 
 

Mai mult
Afisare 1 - 3 din 3 produse