Car Kit 

Car Kit

Magazinul online car-sound.ro activează pe piața accesoriilor auto încă din 2005 și oferă spre vânzare o întreagă gamă de produse pentru mașini  printre care Car kit-uri direct de la producători de renume cum sunt Nokia, Alpine, Novero și mulți alții.

Aceste dispozitive se adresează persoanelor care petrec mult timp călătorind cu mașin...

Car Kit

Magazinul online car-sound.ro activează pe piața accesoriilor auto încă din 2005 și oferă spre vânzare o întreagă gamă de produse pentru mașini  printre care Car kit-uri direct de la producători de renume cum sunt Nokia, Alpine, Novero și mulți alții.

Aceste dispozitive se adresează persoanelor care petrec mult timp călătorind cu mașina dar si celor care doresc să efectueze convorbiri telefonice în siguranță când sunt la volan. Car kit-urile oferă funcții de comunicare prin conexiune Bluetooth fără comenzi manuale fiind atașat la linia audio a autovehiculului. Se sincronizează automat cu telefonul, descărcând agenda pentru a vă arăta numele persoanei care vă apelează sau succesiunea apelurilor telefonice pre-programate. Apelarea se efectuează vocal, fără zgomot de fond şi ecou, la o calitate a sunetului  superioară prin procesarea digitală a semnalului. Așadar, este ușor de folosit un astfel de dispozitiv și extrem de util.

Acest accesoriu vă scutește de amenzile nedorite din trafic; în același timp se reduce numărul accidentelor provovate de convorbirile telefonice, deoarece telefonați în siguranță fără a ridica mâinile de pe volan în timp ce conduceți și ascultați sunetul prin boxele mașinii.

CarSound pune la dispoziția clientilor săi o varietate de modele de Car Kit-uri, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate: Oglindă cu car-kit bluetooth si modulator fm,  Car Kit Bluetooth inteligent, integrat într-un suport de telefon. Car kit-ul Novero TheTrulyOne oferă facilități notabile atât în utilizare, cât și în timpul instalării, beneficiază de un ecran LCD tratat antireflex, înglobează cele mai noi funcții, precum multipoint, operare prin comandă vocală și multe altele. 

Mai mult
Car kit cu display si Bluetooth de 2.4" color de inalta rezolutie
999,00 lei
Sistem handsfree portabil cu bluetooth, poate fi prins la parasolar, te bucuri de apeluri telefonice clare, pana la 8 ore muzica si 20 ore convorbiri sau 800 ore stand-by, compatibil Siri / Google Now
359,00 lei
sincronizare automată a agendei, recunoaştere vocală independentă de utilizator
715,00 lei
carkit Parrot , microfon extern de calitate, bluetooth streaming
859,00 lei
Bluetooth; Ecran color LCD tactil; MultiPoint; Redare muzica
1085,00 lei
carkit cu touch screen si comenzi vocale. Usb si ecran detasabil
1083,87 lei
Carkit fara display Sincronizare automată cu telefonul la punerea contactului
399,00 lei
apelarea vocalăprocesarea digitalăfără zgomot de fond şi ecousunet de înaltă fidelitate
449,00 lei
Parrot CK3100 este unul din cele mai avansate sisteme car kit de pe piata. Cu ajutorul lui poti apela si primi apeluri usor si in siguranta fara macar sa atingi telefonul. Conexiunea Bluetooth intre car kit si telefon si functia de apelare vocala sunt activate atata timp cat telefonul este pornit.
649,00 lei
264,57 lei
311,78 lei
506,50 lei
Reduced price!
Dispozitiv pentru carkiturile ego look, permite ascultarea muzicii din carkit in boxele masinii
188,71 lei 338,71 lei
Carkit auto cu touchscreen si usb. Se poate conecta la doua telefoane simultan.
822,58 lei
Afisare 1 - 16 din 16 produse