TV / DVD Auto 

CarSound va ofera toata gama de produse multimedia pentru masina, dvd auto, monitoare de tetiera, monitoare de plafon si acecsorii pentru aceste produse, cum ar fii casti ir, cabluri de legatura.

DVD de bord

DVD de bord

     Ca să vă puteti bucurați de confort în mașină ca în propria casă, acum există o gama variată de DVD-uri de bord, ceea ce fac posibilă vizionarea de filme și redarea de muzică în mașina dumneavoastră la o calitate excelentă. Această tehnologie duce la ridicarea confortului călătoriilor cu mașina atât a șoferului cât și a pasagerilor din mașină. De acum călătorile lungi nu mai sunt o povară ci un prilej de relaxare.

Informații despre produse

     DVD player-ele auto combină o serie de funcții diferite, în timp ce efectuează și funcția sa principală. DVD-urile auto sunt proiectate pentru a se potrivi cu designul de bord al oricărui tip de masină și permite conectarea la diverse alte electronice , inclusiv boxe, prin componența sa de amplificator. Toate caracteristicile disponibile pe DVD player auto sunt accesibile prin afișajul său care poate fi și touchscreen în funcție de model, având un meniu de navigare intuitiv. DVD-urile de bord pot fi controlate și cu o telecomandă fără fir de pe bancheta din spate sau pe scaunul din față. Ca o măsură antifurt, dvd-urile auto au componenta din față detașabilă pentru ca aceasta să poată fi montată și demontată cu ușurință de către proprietar și păstrată în siguranță. Acestă piesă este ușor de transportat având dimensiunile aproximativ ale unui telefon mobil.

     O caracteristică foarte importantă este redarea sunetelor la o înaltă calitate și oferă imagini la o rezoluție excelentă cu un consum de energie scăzut.

     Car-sound.ro pune la dispoziția dumnevoastră o gamă variată de modele din această categorie de produse pentru ca cele mai exigente preferințe să poată fi satisfăcute. Diversitatea preferințelor se face în funcție de preț, de calitate, de design, etc.

Dvd-uri dedicate

DVD-uri dedicate

     Vă doriți să aveți vacanțe mult mai fascinante? Sau vreți să păstrați răbdarea copiilor dumneavoastră cât mai mult timp pe parcursul călătoriilor lungi cu mașina? Dacă este așa, dvd player-ul auto este tot ce aveți nevoie!

     Magazinul online car-sound.ro vă oferă toată gama de dvd-uri auto dedicate pentru majoritatea tipurilor de autovehicule. Aceste dvd-uri se potrivesc perfect în bordul mașinii dumneavoastră, preiau comenzile volan, nu mai este nevoie de ramă sau mufă adaptoare. Au navigație GPS, carkit bluetooth, citesc DIVX, au USB si touch screen. Aici puteți găsi toată gama de dvd-uri dedicate pentru VW, BMW, Mercedes, Nissan, Renault, Toyota, Opel și alte mărci auto.

     Produsele diferă în funcție de preț, funcțiile pe care le îndeplinesc, designul produsului și producător. Producătorul poate fi un criteriu esențial în alegerile făcute de clienți, de aceea magazinul nostru va oferă produse de la producători renumiți cum ar fi  Alpine, Blaupunkt, Boss Audio, JVC, Panasonic, Pioneer, Sony, etc. Aceste mărci sunt cunoscute pentru produse auto de înaltă calitate. Scopul lor este de a face produse accesibile , profesionale , bazându-se pe experiența lor considerabilă asigurând calitate și valoare oricărui produs.

     Ne puțeti contacta pentru a vă îndruma în alegerea dvd-ului potrivit pentru mașina dumneavoastră. Din experiența noastră vă vom recomanda soluția optimă de multimedia în mașină. Vă oferim și servicii de înstalare la garajul propriu.

Accesorii multimedia

In aceasta categorie gasiti interfete multimedia, camere de mers inapoi, tv tunnere precum si alte accesorii multimedia auto.

Monitoare / console

Monitoare / console auto

     Monitoarele și consolele auto reprezintă un accesoriu inovativ al mașinii. Este o investiție în divertisment. Acesă aparatură se instalează fie în plafonul mașinii, fie în tetiere, putând fi accesată de pasagerii de pe bancheta din spate. Cu ajutorul acestor console auto puteți rula filmele preferate de pe CD/DVD dar și de pe suporturile de stocare Stick USB sau Card SD.

     Plafoniera este prevăzută cu ecran LCD de diferite dimensiuni, rabatabil, care vă permite atât reglarea unghiului de vizionare pentru un confort sporit, cât și închiderea acestuia pentru o protecție suplimentară, când nu este folosită. Plafoniera este un concept ideal pentru mașinile de clasă mare, SUV-uri, van-uri, minibus-uri, autocare, în timpul călătoriilor dar și în timpul staționării în parcare. Plafonierele pot fi dotate și cu un simplu Multimedia Player, cu ajutorul căruia puteți vizualiza filme, video clipuri, succesiuni de imagini, etc.

     Tetiera, ca și plafoniera, vă permite să urmăriți filmele dorite care rulează de pe un DVD player, USB sau SD card, dacă vă aflați pe bancheta din spate. Este compatibilă și cu sistemul de navigație universal sau dedicat al mașinii.

     Aceste aparaturi au funcții de: MP3, MP4 player, CD, DVD player. Pachetele conțin joystick-uri pentru jocuri și telecomandă făcând utilizarea lor păcută și intuitivă.

     Astfel de accesorii auto fac deplasările cu mașina mult mai plăcute atăt pentru copii cât si pentru adulți. Pasagerii de pe bancheta din spate se vor bucura din plin de călatoriile lungi cu mașina.

 Alege produse de marcă

      Magazinul online car-sound.ro vă oferă o gamă diversificată de monitoare și console auto de producători cu renume pe această piață cum sunt Alpine, Boss Audio, Crteck, Witson, Kenwood și mulți alții. Din experiența noastră vă garantăm calitate și fiabilitate produselor noarte.