Senzori de parcare 

Ce sunt senzorii de parcare?

        Senzorii de parcare sunt special concepuți pentru a proteja autovehiculul de ciocnirea cu obstacole greu de văzut sau când vizibilitatea este redusă datorită condițiilor meteo. Acești senzori protejează atât fața cât și spatele mașinii concomitent sau doar una din parțile automobilului în funcție de pachetul ...

Ce sunt senzorii de parcare?

        Senzorii de parcare sunt special concepuți pentru a proteja autovehiculul de ciocnirea cu obstacole greu de văzut sau când vizibilitatea este redusă datorită condițiilor meteo. Acești senzori protejează atât fața cât și spatele mașinii concomitent sau doar una din parțile automobilului în funcție de pachetul dorit.

        Senzorii de parcare transmit în mod inteligent avertizări sonore și în anumite cazuri în funcție de model transmit și avertizări video prin afișarea pozitiei obstacolului folosind un display împărțit pe zone pentru fiecare senzor în parte, afișând distanțele până la cel mai apropiat obstacol. 

        Acest accesoriu auto este disponibil în mai multe variante. Există senzori de parcare spate cu avertizare acustică care se activează automat la mersul cu spatele. Se pot vopsi fără a influența sensibilitatea acestora. Vă anunță prin intermediul unui difuzor existența unui obstacol, cu ajutorul a 4 senzori montați în bara din spate a mașinii. 

       Senzorii de parcare față-spate protejează autovehiculul folosind 8 senzori ultrasonici care transmit avertizări sonore și vizuale. Acești senzori se pot activa sau dezactiva automat sau la cerere. Avertizarea acustică pentru poziția obstacolelor față sau spate folosește două difuzoare.        Senzorii față se activează atunci când se pune contactul, când este selectată treapta de viteza pentru mersul cu spatele, sau cu ajutorul butonului dedicat și nu pot fi activați la o viteză mai mare de 15 km/h. Se dezactiveaza cu ajutorul butonului dedicat, la depășirea vitezei de 15 km/h sau dupa 40 de secunde de mers continuu cu viteză mai mica de 15 km/h.

Avantaje
       Protejează fața și spatele autovehiculului la manevrarea cu spatele, la efectuarea parcării laterale, la trecerea prin spatii înguste, permit o utilizare facilă datorata gradului inalt de automatizare, oferă informatii detaliate despre pozitia obstacolelor si distanța până la acestea. Montajul este destul de simplu, nu necesită demontarea barelor de protecție.

 

 

 

Mai mult
Sistem complet de parcare pentru orice tip de autovehicul. 8 senzori/celule fata si spate. Afisaj digital cu LED si difuzoare incoporate.
835,00 lei
Sistem de parcare cu 4 senzori si display LED, prevazut si cu avertizare sonora la mersul inapoi
95,00 lei
Set de 4 senzori de parcare spate, senzorii se pot detasa
295,00 lei
Senzori de parcare spate ca pe original, se monteaza prin spatele barei, aspect similar cu cei originali
395,00 lei
Senzori de parcare pentru autoutilitare si camioane, se pot monta sub bara metalica. Conexiune wireless intre display si senzori.
549,00 lei
Senzori de parcare spate cu buzzer, fara display
279,00 lei
Kit Senzori de parcare PS-411 cu 4 elementi si display
199,00 lei
senzori fata spate
650,00 lei
 Kit senzori de parcare Active ParkSe pot vopsi cu orice vopsea nemetalizataSenzori parcare spate ORIGINALI pentru orice tip de masina
483,39 lei
Sistem de senzori de parcare pentru bara din spate. Include 4 senzori, display si unitate
154,84 lei
Senzori de parcare cu display si afisare temperatura, se pot vopsi in culoarea masinii
241,94 lei
Reduced price!
Sistem de asistenta la parcare format din camera de mers inapoi si oglinda cu monitor.
479,03 lei 629,03 lei
Afisare 1 - 16 din 16 produse