Navigatii GPS / Portabile 

 Navigații GPS / Smartphone / Portabile

          Dezvoltarea de aplicații GPS în zona de smartphone-uri este cu sigurantă un trend pe piața în care activăm, însă la acest moment credem că zona de navigație prin intermediul echipamentelor dedicate și cele prin intermediul smartphone-urilor se vor dezvolta în paralel și în următorii ani. La ora ...

 Navigații GPS / Smartphone / Portabile

          Dezvoltarea de aplicații GPS în zona de smartphone-uri este cu sigurantă un trend pe piața în care activăm, însă la acest moment credem că zona de navigație prin intermediul echipamentelor dedicate și cele prin intermediul smartphone-urilor se vor dezvolta în paralel și în următorii ani. La ora actuală, deja zona de hardware începe să scadă ca pondere pe piața de GPS, în favoarea serviciilor adăugate, a hărților și update-urilor de hărți și a informațiilor din trafic, iar această tendință va continua și pe viitor, echipamentul GPS devenind un echipament mult mai complex ce oferă o experiență de navigație și nu doar ghidarea de la punctul A la punctul B.

         Deși funcția GPS pe telefonul mobil este utilă, este recomandată ca o soluție pe distanțe scurte cum ar fi orientarea rapidă în oraș. Ca o soluție de termen lung în cazul călătoriilor în țară sau în străinătate se recomandă achizișionarea unui aparat GPS dedicat cu hartă completă a Europei și cu o actualizare temporară.

        Printre avantajele pe care dispozitivele GPS le ofera se numara dimensiunea ecranelor, luminozitate mai bună pentru navigație, calitatea receptorului GPS precum si funcții suplimentare si harti preinstalate pe regiuni extinse.

        Diferența de preț dintre un software GPS pentru smartphone și un aparat GPS auto cu actualizări gratuite și nelimitate a hărții Europei este destul de mică. 

        Magazinul nostru vă pune la dispoziție orice tip de GPS - software GPS pentru smartphone sau GPS auto dedicat – la prețuri avantajoase și la o calitate superiară, asigurandu-vă consiliere în alegerea produsului dar și instrucțiuni de montare și instalare.

 

 

Mai mult
Nou
Suport magnetic universal cu fixare în grila de ventilaţie
45,00 lei
Nou
Suport magnetic universal pt. telefon sau navigaţie
45,00 lei
Baterie externa de capacitate 10.000 mAh. Mufa microusb inclusa
90,00 lei
Boxa portabila cu Bluetooth si cu baterie inclusa, pachetul contine microfon pentru karaoke
499,50 lei
Boxa portabila cu bluetooth, acumulator, radio, microsd, leduri multicolore
150,00 lei
Boxa portabila karaoke , troler. bluetooth, radio, microfon wireless. Putere maxima 300w
950,00 lei
Boxa portabila cu bluetooth , usb, sd card. Baterie incorporata. Sistem 2.1
199,00 lei
Incărcător pentru utilizare in masina cu conector Lightning rotare reglabila, inaltime ajustabila, design atragator tip gat de gasca. Calitate premium
183,87 lei
Difuzor portabil Caliber HSG313BT BluetoothWireless Bluetooth ® tehnologie - Bluetooth versiunea 3.0Suporta A2DP și AVRCP profil Handsfree pentru telefoane mobile (cu built-in microfon)
199,00 lei
Difuzor portabil Bluetooth ®   Redă USB și micro SD card (pana la 32GB).
222,58 lei
MXSB-BT01 este mica si usoara, perfectă pentru călătorii şi dispune de funcţia de răspuns la apeluri cu un microfon încorporat.
70,00 lei
Spectrum - Casca de pus pe ureche
70,00 lei
HP200 Casca de pus pe ureche Culori disponibile: Negru / Alb
100,00 lei
MXH-HP600 Casca de pus pe ureche, disponibile pe negru
140,00 lei
Oferta
Casca de pus pe ureche
99,00 lei
Spectrum - Casca de pus in ureche Culori disponibile: Negru / Alb / Albastru / Roz Au si microfon si buton de raspuns la telefon
45,00 lei
Suport auto pentru telefoane mobile cu deisgn minimalist si dimensiuni reduse. Fixarea suportului se face pe lamelele grilei de ventilatie a autoturismului.
35,00 lei
Caliber HFB301 Bluetooth ® fișă jack pentru streaming audio cu functie handsfree Extinde funcționalitatea aparatului de radio existent în mașină cu acest superb 2-în-1 Bluetooth cu priză jack. Se potriveste cu toate tunere cu intrare AUX 3.5mm. Il puteti conecta la aparatul masinii, cu acest dispozitiv va conectati la telefon prin bluetooth    
183,87 lei
Difuzor portabil  cu Bluetooth, audio streaming , Tunner FM, USB, SD card, acumulatori Sistem 2.1 de sunet de mare putere.
299,00 lei
Boxa portabila wireless cu Bluetooth si tunner FM, handsfree pt. telefon, raza de actiune 10m, A2DP, USB, MicroSD, display LED, acumulatori reincarcabili activi pana la 5 ore, boxe si subwoofer de 3W, telecomanda.
188,71 lei
Boxa portabila Bluetooth ® Sistem 2.1 Baterie incorporata. Culoare disponibila albastru.
299,00 lei
Reduced price!
Boxa portabila karaoke cu microfon wireless, lumini si inregistrare
599,00 lei 650,00 lei
FM transmitter + handsfree universal cu mufa jack. Se poate conecta la orice telefon/mp3 player sau orice dispozitiv cu iesire pentru casti
95,81 lei
Incarcator auto cu doua porturi usb 1A plus 2,1A
47,42 lei
Afisare 1 - 24 din 47 produse