Navigatii GPS / Portabile 

 Navigații GPS / Smartphone / Portabile

          Dezvoltarea de aplicații GPS în zona de smartphone-uri este cu sigurantă un trend pe piața în care activăm, însă la acest moment credem că zona de navigație prin intermediul echipamentelor dedicate și cele prin intermediul smartphone-urilor se vor dezvolta în paralel și în următorii ani. La ora ...

 Navigații GPS / Smartphone / Portabile

          Dezvoltarea de aplicații GPS în zona de smartphone-uri este cu sigurantă un trend pe piața în care activăm, însă la acest moment credem că zona de navigație prin intermediul echipamentelor dedicate și cele prin intermediul smartphone-urilor se vor dezvolta în paralel și în următorii ani. La ora actuală, deja zona de hardware începe să scadă ca pondere pe piața de GPS, în favoarea serviciilor adăugate, a hărților și update-urilor de hărți și a informațiilor din trafic, iar această tendință va continua și pe viitor, echipamentul GPS devenind un echipament mult mai complex ce oferă o experiență de navigație și nu doar ghidarea de la punctul A la punctul B.

         Deși funcția GPS pe telefonul mobil este utilă, este recomandată ca o soluție pe distanțe scurte cum ar fi orientarea rapidă în oraș. Ca o soluție de termen lung în cazul călătoriilor în țară sau în străinătate se recomandă achizișionarea unui aparat GPS dedicat cu hartă completă a Europei și cu o actualizare temporară.

        Printre avantajele pe care dispozitivele GPS le ofera se numara dimensiunea ecranelor, luminozitate mai bună pentru navigație, calitatea receptorului GPS precum si funcții suplimentare si harti preinstalate pe regiuni extinse.

        Diferența de preț dintre un software GPS pentru smartphone și un aparat GPS auto cu actualizări gratuite și nelimitate a hărții Europei este destul de mică. 

        Magazinul nostru vă pune la dispoziție orice tip de GPS - software GPS pentru smartphone sau GPS auto dedicat – la prețuri avantajoase și la o calitate superiară, asigurandu-vă consiliere în alegerea produsului dar și instrucțiuni de montare și instalare.

 

 

Mai mult
Nou
Boxa portabila cu bluetooth, usb si radio
250,00 lei
Nou
Boxa portabila cu bluetooth si radio, lumini laterale
250,00 lei
Suport magnetic universal cu fixare în grila de ventilaţie
45,00 lei
Boxa portabila cu bluetooth, radio, USB si SD card. Baterie reincarcabila
199,00 lei
Oferta
Boxa portabila Bluetooth ® Sistem 2.1 Baterie incorporata. Culoarea portocalie
299,00 lei
Difuzor portabil Bluetooth ®   Redă USB și micro SD card (pana la 32GB).
222,58 lei
Difuzor portabil  cu Bluetooth, audio streaming , Tunner FM, USB, SD card, acumulatori Sistem 2.1 de sunet de mare putere.
299,00 lei
Boxa portabila wireless cu Bluetooth si tunner FM, handsfree pt. telefon, raza de actiune 10m, A2DP, USB, MicroSD, display LED, acumulatori reincarcabili activi pana la 5 ore, boxe si subwoofer de 3W, telecomanda.
188,71 lei
Boxa portabila Bluetooth ® Sistem 2.1 Baterie incorporata. Culoare disponibila albastru.
299,00 lei
Nou
Boxa Caliber tip troler cu functie karaoke, microfon wireless
799,00 lei
Nou
Casti bluetooth hands free
150,00 lei
Nou
Casti bluetooth cu suport de incarcare
250,00 lei
Reduced price!
Boxa portabila cu bluetooth, lumini si karaokeBaterie incorporataBluetooth
245,00 lei 295,00 lei
Reduced price!
Boxa portabila karaoke , troler. bluetooth, radio, microfon wireless. Putere maxima 300w
749,00 lei 950,00 lei
Extinde capacitatea aparatului tau cu adaptorul wireless cu Bluetooth
150,00 lei
Adaptor jack-bluetooth
150,00 lei
Adaptor bluetooth mufa jack, baterie incorporata
150,00 lei
Adaptor bluetooth
150,00 lei
Incărcător pentru utilizare in masina cu conector Lightning rotare reglabila, inaltime ajustabila, design atragator tip gat de gasca. Calitate premium
183,87 lei
Caliber sac universal potrivit pentru telefoane, PDA-uri, MP4 playere, etc.  Dimensiuni  75x120x5mm
43,55 lei
Caliber difuzor portabil smiley HSG 303 Mic (4,8cm) și amuzant difuzor amplificat ce poate fi conectat la orice dispozitiv de redare a sunetului.Are mufa de 3,5 mm și baterie integrata care poate fi incarcata prin micro-USB .
48,39 lei
Difuzor portabil Caliber HSG313BT BluetoothWireless Bluetooth ® tehnologie - Bluetooth versiunea 3.0Suporta A2DP și AVRCP profil Handsfree pentru telefoane mobile (cu built-in microfon)
199,00 lei
Primul încărcător solar  rezistent la ploaie Compact, portabil și design elegant Super rezistent la apa / praf / șocuri  
95,81 lei
Sistem de navigatie portabil, compact, ecran de 4.3 inch TFT LCD la rezolutia de 480x272 px, memorie 8 GB, soft Mireo Don't Panic, harti detaliate pentru 44 de tari din Europa, 128 Ram, acumulatori de 900mAh, SD card si USB 2.0, sistem operare WinCE 6.0, boxe integrate, redare video / audio / poze
289,84 lei
Afisare 1 - 24 din 56 produse